Eigen productie

Ons bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe producten, merken en serie maatwerk.

Naast het verdelen van andere merken, hebben wij ook een eigen productie atelier waar wij actief bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe producten / merken.

Een van deze merken is DNA SPORT, hieronder valt een bepaalde serie aan tafelvoetbal tafels die reeds in België & Nederland competitief gebruikt worden. Met meer dan 12 jaar praktijkervaring proberen we de tafelvoetbal tafels kwalitatief te verbeteren naar wens van de tafelvoetbalgemeenschap.

We maken hierin onderscheid tussen twee type tafels , het “HOME” model en de “COMPETITION” , het duidelijke verschil zit hem hier het muntsysteem waarbij de competition gebruikt wordt voor commerciële doeleinde als in een café, sporthal, jeugdhuis, …

DNA SPORT HOME

De DNA Sport Home is ideaal om thuis te trainen, echter is deze ook perfect te gebruiken als competitie tafel. Soepel spelen met verharde stangen, glazen speelveld voor extra grip, afwerking met hoogwaardige materialen, een tafel die in elke interieur te plaatsen valt.

Is dit nog niet genoeg, laat hem dan helemaal op maat personaliseren. Kleur, structuur, oppervlak of print, de mogelijkheden hierin zijn eindeloos.

DNA SPORT COMPETITION

De COMPETITION uitvoering kenmerkt zich door het muntsysteem dat je aan de ballenlade vindt. Met deze tafel richten we ons op het commerciële aspect en trachten we een betaalbare tafelvoetbal aan te bieden die men kan terugvinden in café’s, jeugdhuizen, ontmoetingscentra, sporthallen , ….