Quality Games zorgt ook voor de nodige voorzieningen voor de business klanten. Zakelijke aankopen kunt u op twee manieren doen: via de website met de bestaande betalingsmogelijkheden,  of via email met betaling achteraf op factuurbasis.

Vooraf betalen via de website

Bestellen via de website is eenvoudig en snel. U geeft alle bedrijfsgegevens in, zoals de bedrijfsnaam, adres en BTW nummer. Bij ontvangst van uw betaling krijgt u van ons een digitale factuur met de conforme administratieve informatie.

Bent u een buitenlandse zakelijke klant? Ook dan kunt u bij ons bestellen. Voor een intracommunautaire aankoop heeft u een geldig btw-nummer nodig, dat u invoert tijdens het bestelproces. Na BTW validatie zullen we de BTW in mindering brengen.

Achteraf betalen via de website

Voor Belgische zakelijke klanten is levering op factuurbasis mogelijk. Bij uw aanvraag worden de voorwaarden u meegedeeld.  Wij hanteren een betaaltermijn van 14 dagen. Na een probleemloze facturatie is het ter beoordeling van onze binnendienst of er soepeler voorwaarden toegepast kunnen worden. Wij behouden ons het recht voor om uw verzoek zonder opgaaf van reden af te keuren of aan te passen.

Bent u een buitenlandse zakelijke partij? Helaas werken we dan alleen met een voorafbetaling.

Wilt u gebruik maken van facturatie achteraf? Stuurt u dan een e-mail naar info@qualitygames.be met daarin de volgende informatie:

– Firmanaam
– Factuuradres + BTW nummer
– Contactpersoon + telefoonnummer
– Afleveradres
– Besteloverzicht, inclusief productnummers en onze actuele verkoopprijzen, zoals die vermeld staan op onze website. Dit om onduidelijkheden te voorkomen.
– Eventuele opmerkingen

U ontvangt een orderbevestiging evenals een verzendbevestiging wanneer uw bestelling wordt verzonden.