#WorkHardPlayHard

Welkom op de incentives pagina van Via Vivium

Beste bezoeker,

Aller eerst bedankt om te kiezen voor een van onze belevingspakketten. U heeft gekozen voor tafeltennis tafel, hieronder vindt u wat meer specifieke informatie en onderaan de pagina vindt u het bestelformulier.

Hulp nodig ?

edited (2018_05_26 09_37_01 UTC)

Dennis Lembrechts

+32 472 78 04 48
dennis@qualitygames.be

Mijn keuze wordt een tafeltennis tafel op kantoor !

De perfecte tafeltennistafel voor de tafeltennisser die graag meer professionaliteit in huis haalt. In de zelf trainstand ook geschikt voor individuele tafeltennis training. Deze tafel heeft 4 dubbele wielen (360º draaibaar) waardoor hij na een potje tafeltennis weer makkelijk aan de kant te zetten of naar binnen te rijden is.

De tafeltennistafel is voorzien van een Pilot-II net met gepoedercoat frame en een aparte bat/ballenhouder (2bats/4 ballen) aan beide kanten onder de tafel. Het net kan blijven zitten wanneer de tafel opgeklapt wordt.

Het veld/blad is van 3tecWOOD premium. Voor de productie van indoor tafeltennistafels gebruikt men een speciaal geconstrueerde plank van houtkrullen. De buitenste lagen zijn bijzonder fijn en sterk samengedrukt, zodat een optimale oppervlaktecoating mogelijk is.

Deze tafeltennistafel is geschikt voor gebruik binnen huis. De tafeltennistafel heeft een stevig onderstel en beschikt over de professionele afmetingen, waardoor deze tafel ook geschikt is als professionele trainingstafel

Bestelformulier